miercuri, 25 septembrie 2019

Voluntar CTMB


In cadrul scolii de vara ni s-a prezentat oportunitatea  de a face parte dintr-o gasca de tineri pusi pe fapte bune, mi s-a parut o idee frumoasa, stiam ce inseamna viata de voluntar, facand parte la un moment dat din echipa de voluntari a asociatiei "Salvati copii",  asa ca am zis ca daca timpul imi permite, pot sa aloc o particica pentru evenimente organizate de CTMB.

 Inscrierea se face foarte simplu, printr-un formular online, urmand ca apoi sa se semneze acordul GDPR si contractul de voluntariat. ( vezi aici formularul online : formular ) . Apoi sa curga evenimentele ! :)


 Eu inca nu am reusit sa particip, nu dau vina pe timp, ci pe alte dificultati, rezolvate intre timp, dar va recomand sa va inscrieti si sa va bucurati de toate ocaziile oferite!

Cateva cuvinte despre program, preluate de pe site-ul www.ctmb.eu :

 "Centrul pentru Tineret al Municipiului București susține creșterea calității educației în rândul tinerilor și studenților bucureșteni, precum și integrarea acestora într-un mediu propice dezvoltării lor.
Un factor important în procesul de construire a unei viitoare cariere de succes, de dezvoltare personală și formare profesională a tinerilor, precum și de creștere a solidarității și a responsabilității sociale în rândul tinerilor, îl reprezintă participarea activă în cadrul activităților de voluntariat.

CTMB inițiază și derulează activități de voluntariat, la nivel local, în cadrul cărora se pune accentul pe implicarea tinerilor în viața comunității, participarea la activități diversificate și specifice vârstei lor, îmbunătățirea vieții sociale și a gradului de socializare și comunicare.

Scopul acestui demers este acela de a veni în întâmpinarea tinerilor și studenților bucureșteni prin crearea unui cadru organizațional de dezvoltare a cunoștințelor și aptitudinilor personale și profesionale, de dobândire și îmbogățire a abilităților și competențelor organizatorice, de coordonare și valorificarea potențialului fiecăruia.

Implicarea tinerilor și studenților bucureșteni în calitate de voluntari este o oportunitatea de formare și integrare într-o societate activă prin învățare experimentală și colaborare practică alături de persoane cu experiență în domeniile activităților desfășurate, dar și studierea unor mijloace de educație non-formală și informală, în afara formei educaționale pe care o urmează. "

Ne vedem la evenimente ! 😻😻😻

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu