luni, 23 septembrie 2019

Lumanari parfumate Mia Bella's


 De ce am ales sa colaborez cu Mia Bella's , respectiv Lumanari cu stil ( reprezentantul juridic din Romania) ? 
Ador parfumul de camera, betisoare , aromaterapie si cam tot ce tine de dorinta de a aduce un miros frumos in camera . Cred ca se intampla prin ianuarie, cand am luat legatura pentru prima data cu reprezentantul din tara , si singurul importator al acestor minunate lumanari .  Minunate pentru ca isi pastreaza mirosul emanat de la inceput pana la sfarsit !

pe scurt :

Lumanarile noastre sunt fabricate 100% din ceara pe baza de ulei de palmier natural. Acest ulei este obtinut prin zdrobirea partii carnoase care inconjoara samburele (un ciorchine de palmier poate avea intre 1000 si 3000 de fructe ce sunt formate din samburi si o parte carnoasa). Lumanarile din ceara pe baza de ulei de palmier, sunt concepute pentru a arde complet și curat. Caracterul natural al uleiului de palmier ce este ca baza  pentru ceara, da lumanarilor noastre un aspect unic, frumos și cristalizat de care te vei indragosti!
Lumanarile noastre au ardere lunga si de inalta calitate. In plus, ceara de palmier retine și disipa aromele mai bine, iar parfumul ramane puternic pe toata durata arderii lumanarii. Rezista la topire în lunile calde de vara, deoarece ceara de palmier are o valoare mai mare al punctului de topire comparativ cu parafina sau soia. Lumanarile noastre au durata lunga de ardere!
Ceara din ulei de palmier este ecologica. Fructele de palmier, utilizate pentru a face uleiul de palmier, sunt recoltate fara a deteriora copacii astfel incat acestia isi continua ciclul de viata. Ceara din ulei de palmier este complet biodegradabila și devine cunoscuta sub numele de "ceara de lumanare a viitorului". Incercati lumanarile noastre și nu va veti intoarce la alte tipuri de lumanari de ceara

Once you go Mia Bella's , you never go back ! :) 

Puteti vizita oricand magazinul online la adresa : Magazin lumanari parfumate

 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu