joi, 26 septembrie 2019

Prezentare Kit Kräuter® AromaTherapie cu diffuser alb

Oferta : kit-ul este redus de la 394.93 lei la 239.99 lei, in plus vine la pachet cu o gama frumusica de  uleiuri esentiale, daca si tu il vrei, scrie-mi si te ajut cu cea mai mare placere!


"Kitul Kräuter® AromaTherapie cu diffuser alb contine:

- Aparat Aroma diffuser alb - capacitate pana la 50 ml apa, in care se toarna 2-4 picaturi din uleiul esential preferat pentru o sesiune de aromaterapie chiar la tine acasa. Dotat cu lumini de diverse culori, aparatul este potrivit inclusiv in masina, avand cablu USB .
- Cadou adaptor priza
-Uleiul de migdale pentru masaj Kräuter® este 100% pur, creat special inodor, pentru a putea fi aromat cu uleiul esential potrivit in functie de nevoie. Toarna 4-6 picaturi de ulei esential Kräuter® in sticla de ulei si bucura-te de un masaj terapeutic.
-Ulei esential de Lavanda BIO Kräuter® cu efect calmant, anti-depresiv si de relaxare musculara.
- Ulei esential de Lamaie BIO Kräuter® cu efect tonic si vitaminizant, potrivit in caz de raceli sau oboseala cronica.
- Ulei esential de Eucalipt Kräuter® cu efect antiviral si antireumatic.
- Ulei esential de Gardenie Kräuter® cu efect relaxant si antibacterian, potrivit in caz de dezechilibre cauzate de menopauza.
-Ulei esential de Pin Silvestru Kräuter®, dezinfectant, antiinflamator, in caz de tuse, nas infundat sau lipsa poftei de mancare.

Beneficii si efecte

STRESUL este unul dintre factorii principali ai bolilor sau starilor daunatoare psihicului si fizicului, din zilele noastre. Dar pana si stresul are un leac.
Aromaterapia este practica de a folosi uleiurile naturale extrase din flori, tulpini, frunze, radacini sau alte parti ale unei plante pentru a spori bunastarea fizica si psihica, prin inhalare.
Kitul Kräuter® AromaTherapie te ajuta sa iti creezi propriul tau spatiu de relaxare, oaza ta de bine, chiar la tine acasa. Cu ajutorul produselor Kräuter® AromaTherapie te vei bucura de efectele deosebite ale naturii pure, in spatiul tau personal, pe care il vei crea si aromatiza in functie de nevoile si dorintele tale.

Mod de utilizare

Se scoate capacul, se toarna apa in spatiul special dedicat din aparatul de aromaterapie, impreuna cu 2-4 picaturi din uleiul esential preferat, apoi se inchide capacul si se apasa butonul MIST. Se toarna 4-6 picaturi din uleiul esential preferat in uleiul de baza pentru masaj, pentru un masaj terapeutic.Termenul de garantie este de 24 de luni de la data cumpararii produsului (Lege nr. 449/2003)

Ingrediente

Esenta Lavanda BIO: Caprylic / Capric Triglyceride, Lavandula Angustifolia flower extract*, Limonene, Linalool. *from organic farming.
Esenta Lamaie BIO: Caprylic / Capric Triglyceride, Citrus Limon peel extract*, Citral, Linalool, Geraniol. *from organic farming.
Esenta Eucalipt: Caprylic / Capric Triglyceride, Eucalyptus globulus leaf extract, Limonene.
Esenta Gardenia: Caprylic / Capric Triglyceride, Gardenia florida extract, Linalool, Geraniol.
Esenta Pin Silvestru: Caprylic / Capric Triglyceride, Pinus Sylvestris leaf oil, Linalool, Geraniol.
Ulei de migdale pentru masaj: 100% refined almond oil. "

  (sursa : Life Care )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu