joi, 26 septembrie 2019

"București – orașul tinerilor activi pe piața muncii"


Daca esti tanar, ai intre 18 -35 de ani,  si nu ai un loc de munca, poti participa la proiectul Centrului Pentru Tineret al Municipiului Bucuresti ( pentru informatii suplimentare te rog citeste regulamentul proiectului ).

Poti beneficia de cursuri intr-un domeniu ales de tine, totul finantat de Primaria capitalei, mai apoi daca te vei angaja in domeniul studiat, poti sa primesti o subventie din partea primariei, suna bine, da?

Programul prezentat de centru este asa :

"
Primăria Municipiului București prin Centrul pentru Tineret al Municipiului București vine în ajutorul tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 – 35 de ani prin adoptarea și aplicarea unor măsuri de prevenire, atenuare si înlăturare a efectelor factorilor de risc specifici de natură socio-profesională, precum și combaterea șomajului în rândul tinerilor.
Programul ”București – orașul tinerilor activi pe piața muncii” reprezintă soluția noastră în vederea creșterii ratei de ocupare a forței de muncă în rândul tinerilor bucureșteni și minimizarea ratei șomajului. În atingerea scopului propus, prin derularea proiectului, un număr de 2000 de tineri vor beneficia de cursuri de inițiere, calificare, specializare sau perfecționare profesională și acordarea de stimulente în momentul angajării. Este de asemenea un aspect important în privința dezvoltării economico-sociale la nivelul capitalei.
Demarăm acest demers și ne propunem să sprijinim tinerii bucureșteni și proaspeții absolvenți de studii gimnaziale, liceale și superioare aflați încă în proces de formare, dezvoltare personală, perfecționare și integrare în piața muncii.
Într-o societate modernă aflată într-o continuă dezvoltare, tinerii reprezintă prioritatea noastră! "

Vrei mai multe informatii sau esti interesat/a de program, atunci intra pe site-ul CTMB !

(Sursa: CTMB )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu