vineri, 11 octombrie 2019

Nevoia sau placerea de a zbura cu low-cost?




De ce sa alegi o companie low-cost in defavoarea uneia cu zbor de linie/charter ? Pai eu zic ca depinde de situatie, si mai ales de finante. Daca mergi intr-o calatorie de afaceri  si ai nevoie de bilet rapid, poti apela fara probleme la o companie low-cost sau daca ai de parcurs un zbor indelungat ai nevoie de confort, apa si ceva de rontait in timpul drumului, sau poate pleci in vacanta/city break si bugetul poti sa il folosesti pentru  orice altceva iti trece prin cap, daca alegi low-cost.
Avantajele unui zbor low-cost  :

  • ·         Pret avantajos, cu toate ca depinde de momentul achizitiei, daca e prea din scurt, sau intr-o perioada aglomerata, este un pic exagerat ( avantaj si dezavataj in functie de momentul achizitiei)
  • ·         Personal  amabil, cum sa fie altfel, daca toate cursele sunt scurte 
  • ·         Zboruri directe din orasele care dispun de aeroport in Romania catre Europa
  • ·         Unele companii iti ofera discounturi daca te inscrii ca membru calator, poate fi un real avantaj pentru cei care calatoresc des

Dezavantaje

  • ·         Scaunele nu iti ofera foarte mult confort, chiar daca ai o cursa scurta ( 2-3 ore), tot resimti amorteala din picioare, si faptul ca stai cu genunchii lipiti de scaunul din fata nu ajuta
  • ·         Nu iti ofera nici o gusturica, nu este un must ( necesar/obligatoriu), dar ar fi binevenit
  • ·         Se schimba mai mereu politica privind bagajul de mana, si te poate lua prin surprindere o suprataxare daca depasesti limita impusa de companie

Listele pot continua, dar ma voi rezuma la ceea ce am scris pana acum.

Daca ai totusi nevoie sa gasesti trolere ieftine sau trolere copii, pentru o calatorie in aer, de placere sau de nevoie, dar nu ai apucat sa te informezi asupra detaliilor legate de bagaje, iti voi recomanda un site unde poti sa gasesti tot ce ai nevoie pentru o calatorie fara probleme.
Important este, indiferent cu ce fel de companie alegi sa zbori, sa ajungi in siguranta la destinatie ( cred ca toti ne dorim asta, chiar daca nu o spunem prea des) si sa fie cat mai amabili cei care fac parte din personal.
In plus, de cele mai multe ori, avem aceeasi priveliste de la geamul avionului, cerul si norisorii, asa ca hai sa ne bucuram de fiecare ocazie de a zbura.



Articol scris pentru SuperBlog 2019

Sursa foto : arhiva personala


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu