duminică, 13 ianuarie 2019

A fost odata....

ca niciodata sau poate altadata , frumoasa si bestiuta . Frumoasa , sa o numim Ana, locuia in cartierul de la periferia orasul de patru ani si ceva. Bestiuta locuia la distanta de o statie de tramvai , sa il numim Ion.

Ana avea 29 de ani, abia ii implinea cand si-a pus o dorinta, greu de indeplinit , chiar si de un duh magic, sa ii bata la usa sufletul pereche, satula fiind de relatiile ratate din motive pe care nu are sens sa le enumar aici ( povesti clasice , concluzia simpla : chimie de scurta durata ) . Bineinteles ca dorinta ei a provocat rasete din partea prietenilor si a familiei, doar ca ea ( naiva din nastere) a continuat sa creada ca se va intampla, avea nevoie sa creada acest lucru.

Sora Anei a deschis drumul pentru indeplinirea dorintei, fara sa stie ...internetul face minuni. Cum necum Ana a inceput sa discute cu Ion printr-o retea de socializare , folosind clasica cerere de prietenie , accept si apoi "Buna! Ce faci? " ( daca mai era MIRC , probabil ca urma ASL PLS  :))) ) .

A venit si ziua , musafiri invitati, mult asteptati , prietenul surorii si "el" , acel "el" ( cei doi se cunosteau ) . Soarta, destinul sau intamplarea ( blind date nu putem sa ii zicem, ca doar se cunoasteau virtual ) ii spuneti voi cum vreti , a facut ca acel prieten sa se aplece in fata usii , sa isi lege un siret ( ce sens avea, cand oricum se descalta intrand in casa ), si a sunat la usa Ion.

Dorintele se indeplinesc, cumva in universul acesta mare , se aranjeaza toate .

Pana la ziua cu pricina, Ion si Ana , fie noapte, fie zi, vorbeau vrute si nevrute , asa a aflat Ion ca Anei ii plac florile in ghiveci , nu ar refuza un buchet frumos, dar pe primul loc raman cele cu radacini.

Ana si Ion sunt ( inca ) impreuna 💓💓💓 , pentru ca daca bestiuta nu vine cu un trandafir cel putin, cu atat mai mult cu unul vesnic , criogenat .

Povestea "Frumoasa si bestia" a avut farmecul ei, trandafirul fiind vrajit, Ana isi doreste o poveste reala, cu un trandafir vesnic, magic doar din prisma iubirii lor.

PS : bestiuta, daca vezi acest post, Ana iti transmite ca ai timp pana la sarbatoarea iubirii, Dragobetele, sa alegi cadoul 🙈🙉🙊

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu